Exclusieve voordelen

Word nu een vriend!

today16 februari 2023

Achtergrond

Als vriend van HITZZZ!! ben je de eerste die nieuwtjes en evenementen ontdekt. Je hebt prioriteit bij het bestellen van kaartjes en krijgt 10% korting1. Ook kun je exclusief op dit platform de programma’s van HITZZZ!! terugluisteren.

Steun met je unieke lidmaatschap dit te gekke radiostation in haar voortbestaan. Radio maken is duur, zeker omdat HITZZZ!! streeft naar een 100% reclamevrij weekend.

Alles draait bij HITZZZ!! om jouw luistergenot! Samen met onze adverteerders staan we sterk en kunnen we er voor zorgen dat HITZZZ!! blijft voortbestaan en kan groeien, onder andere qua ontvangstgebied. Alle opbrengsten worden één-op-één geïnvesteerd in ons radiostation en daar profiteer jij als luisteraar dus direct van.

Aanmelden

Na je aanmelding wacht een exclusieve verrassing: een persoonlijke videoboodschap van de enige echte Evert Baptist. Registreer je direct op vriendvanhitzzz.nl voor deze unieke ervaring. Hartelijk dank!

Veelgestelde vragen

Mail ons via: mail@hitzzz.nl en we helpen je graag verder.

Je lidmaatschap is persoonsgebonden en geldig voor één gezinslid. Ieder gezinslid dient zich apart aan te melden om in aanmerking te komen voor alle voordelen.

Ook dat is natuurlijk mogelijk! Je vrije gift kun je overmaken op bankrekeningnummer: NL55 INGB 0666 1697 13 ten name van ‘Bert Vos Produkties Westerwolde’ te Ter Apel. Vermeld als betalingskenmerk ‘HITZZZ gift’.

1: Korting is geldig voor één persoon en is niet van toepassing op HITZZZ!! (muziek)reizen. 

Geschreven doorHITZZZ!! Admin

Vorig bericht

Nieuws

GIGANT FM SAMEN MET SIMONE FM EN HITZZZ!! EN VOORTAAN OOK VIA FM

Volkszender Gigant FM gaat een joint venture aan met de radiozenders Simone FM en HITZZZ!!Gigant FM bestaat al ruim 16 jaar en was tot nu toe voornamelijk te beluisteren via de (digitale) zenderpakketten van o.a. Ziggo, Kabel Noord, T-Mobile en KPN en via DAB+ in Zuid- en Oost-Groningen.Door de samenwerking met het moederbedrijf van Simone FM en HITZZZ!! komt daar nu dus FM dekking bij en een uitbreiding van de […]

today14 november 2022

0%