Algemene Voorwaarden

Identiteit van HITZZZ!!

Bert Vos Produkties Westerwolde B.V. is verantwoordelijk voor de websites www.hitzzz.nl en www.vriendvanhitzzz.nl en is gevestigd op het volgende adres:

Postadres: Oude Weg 29, 9561 LA Ter Apel

Vestigingsadres: Oude Weg 29, 9561 LA Ter Apel

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 02063092

Telefoon: 085-11 43 900

E-mailadres: mail@hitzzz.nl

Gebruik van de Website

Door gebruik te maken van de website www.hitzzz.nl of www.vriendvanhitzzz.nl ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. HITZZZ!! behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Aansprakelijkheid

HITZZZ!! streeft ernaar om juiste en actuele informatie te verstrekken op de website, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden.

Privacy

Alle persoonlijke gegevens die worden verzameld via de website worden vertrouwelijk behandeld volgens het privacybeleid van HITZZZ!!.

Intellectueel Eigendom

Alle inhoud op www.hitzzz.nl en www.vriendvanhitzzz.nl, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en audio, is eigendom van Bert Vos Produkties Westerwolde B.V. en is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

Contact

Voor vragen, opmerkingen of klachten over de website of deze algemene voorwaarden, neem contact op met HITZZZ!! via het eerder vermelde telefoonnummer of e-mailadres.

0%