Evenementen

Op zoek naar een andere invulling voor je feest en/of evenement? Denk dan eens aan HITZZZ!! Wij staan op de radio garant voor alleen maar plezier en gezelligheid. Dat kunnen wij tijdens jouw feest en/of evenement natuurlijk als geen ander ook regelen!

Denk bijvoorbeeld eens aan de “HITZZZ!! Drive In Show”. Met een indrukwekkende licht- en geluidsinstallatie verzorgd door promotie-plaza.nl maken de Dj’s van HITZZZ!! er een ongekend gezellig feest van. Alles is mogelijk qua invulling en over de HITZZZ!! valt natuurlijk altijd te praten (al draaien wij ze liever dan dat we er over praten ;-).

HITZZZ!! Drive In Show

Vier uur durend muzikaal feestje incl. licht en geluid, DJ Hermen én 60 promo-commercial uitzendingen op HITZZZ!!

HITZZZ!! Crazy Drive In Show

Vier uur durend crazy feest met de HITZZZ!! Drive in Show, DJ Hermen, De Esperando’s, Evert Baptist én 60 promo-commercial uitzendingen op HITZZZ!!

HITZZZ!! On Tour Show

De HITZZZ!! On Tour Show is de gezelligste promotie van je evenement! Met een imposant podium verzorgd door promotie-plaza.nl kan HITZZZ!! je een middag- en/of avondvullend programma met regionaal of landelijk bekende artiesten aanbieden, eventueel zelfs met een live radio-uitzending erbij!
Ook een eventuele ‘live locatie uitzending’ tijdens jouw evenement/beurs/bedrijfsopening enzovoorts behoort tot de mogelijkheden.
Met de ondersteuning van een radioreclamecampagne op HITZZZ!! – Da’s Radio, en eventueel op grote zus SIMONE FM, laat je al onze luisteraars weten dat jij een te gek feest organiseert, hetgeen gegarandeerd meer bezoekers gaat opleveren.

Neem eens vrijblijvend contact op met onze eventmanager Wim Drent! Hij kan je er, onder het genot van een bak koffie, alles over vertellen. evenementen@hitzzz.nl of 06-28186054

HITZZZ!! – Da’s Radio – Da’s Feest!!

0%