Nieuws

GIGANT FM SAMEN MET SIMONE FM EN HITZZZ!! EN VOORTAAN OOK VIA FM

today14 november 2022

Achtergrond
Volkszender Gigant FM gaat een joint venture aan met de radiozenders Simone FM en HITZZZ!!
Gigant FM bestaat al ruim 16 jaar en was tot nu toe voornamelijk te beluisteren via de (digitale) zenderpakketten van o.a. Ziggo, Kabel Noord, T-Mobile en KPN en via DAB+ in Zuid- en Oost-Groningen.
Door de samenwerking met het moederbedrijf van Simone FM en HITZZZ!! komt daar nu dus FM dekking bij en een uitbreiding van de DAB+ dekking in geheel Groningen en Drenthe. Op de FM gaat Gigant FM uitzenden via de frequenties 97.3 in Coevorden en de 89.8 in Winschoten. Voor DAB+ gebruikt Gigant FM de restcapaciteit in allotment 7C van Radio Simone BV, het moederbedrijf achter Simone FM en HITZZZ!!
Maar de samenwerking gaat verder.
Alle verkoopactiviteiten en marketing zullen worden gedaan door het moederbedrijf van Simone FM en HITZZZ!! Ook op andere terreinen zal worden samengewerkt. De radiozenders zullen voortaan als één partij naar buiten treden. Voor de adverteerders biedt dit grote voordelen, omdat de drie radiozenders ieder een eigen doelgroep hebben en de adverteerder dus beter geadviseerd kan worden over een maatgevende campagne op 1 of meerdere radiozenders tegen gunstige tarieven.
De start van Gigant FM via FM en DAB+ zal zijn op 1 december aanstaande.

Geschreven doorRonald Dubben

Vorig bericht

Uitgelicht

Feest of Evenement?

Op zoek naar een andere invulling voor je feest en/of evenement? Denk dan eens aan HITZZZ!! Wij staan op de radio garant voor alleen maar plezier en gezelligheid. Dat kunnen wij tijdens jouw feest en/of evenement natuurlijk als geen ander ook regelen! Denk bijvoorbeeld eens aan de “HITZZZ!! Drive In Show”. Met een indrukwekkende licht- en geluidsinstallatie verzorgd door promotie-plaza.nl maken de Dj’s van HITZZZ!! er een ongekend gezellig feest van. […]

today19 mei 2022

0%