Nieuws

Nieuw op HITZZZ!! : Vrijdagmiddag Hitzzz!! met DJ Hermen

today6 mei 2023

Achtergrond

HITZZZ!! – Da’s Radio bestaat 14 mei exact 1 jaar. Om dat te vieren trakteert HITZZZ!! jullie op een nieuw radioprogramma: Vrijdagmiddag Hitzzz!! met DJ Hermen.

DJ Hermen zal iedere vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur je het weekend in begeleiden. Hermen zorgt voor de vrijdagmiddag borrel op je radio! Veel gezelligheid, geouwehoer maar vooral met de hits van HITZZZ!!

DJ Hermen was al het vaste gezicht van onze HITZZZ!! Drive-In Show en de reizigers van de reis naar Valkenburg hebben daar al kennis met hem kunnen maken. Hermen ademt HITZZZ!! en draait alleen maar dikke HITZZZ!!. En hij komt ook nog eens gewoon oet Grunn. Dat moet dus wel goed komen. 🙂 Luuster moar mit!

Geschreven doorRonald Dubben

Vorig bericht

Nieuws

Nieuw Telefoon- & WhatsApp nummer Studio HITZZZ!!

Vanaf NU heeft de studio van HITZZZ!! een nieuw telefoon- én WhatsApp nummer: 085 -114 39 39 Sla het nieuwe nummer dus snel op in je telefoon en verwijder de oude, deze is namelijk niet meer in gebruik! We spreken je hopelijk snel! P.s. Ook ons zakelijk telefoonnummer (administratie, adverteren, enzovoorts) is gewijzigd. Dat nummer is voortaan: 085-114 39 00

today15 april 2023

0%