Hermen Schomaker

Achtergrond

Vrijdagmiddag Hitzzz!!

Knallend het weekend in, met DJ Hermen! In het programma Vrijdagmiddag Hitzzz!! zorgt DJ Hermen drie uur lang voor een feestje op je radio. Hij maakt je vrijdagmiddagborrel nog gezelliger! Natuurlijk met alle hits die je van HITZZZ!! gewend bent en veel gekkigheid en gezelligheid. Reageren? Dat doe je door een appje te sturen naar de studio of te bellen. Dit kan via: 085-114 39 39. Mailen kan ook: hermen@hitzzz.nl […]Dit is Hermen! 👋

Moi! Ik ben Hermen Schomaker en ik zag het levenslicht op 5 december 1979 in het Refaja Ziekenhuis in Stadskanaal. Ik ben letterlijk opgegroeid in de wereld van de muziek. Als zoon van een DJ en discotheekeigenaar was al snel duidelijk wat ik wilde worden als ik later groot zou zijn. In de jaren ’90 en ’00 draaide ik in de roemruchte discotheken Chaperon (Musselkanaal) en Bermuda (Ter Apel). Inmiddels draai ik van Zandvoort tot Jipsingboermussel in vooraanstaande horecazaken en op grote tentfeesten en festivals.

Ook ben ik het gezicht van de HITZZZ!! Drive In Show en hoor je me elke vrijdagmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur op HITZZZ!! met Vrijdagmiddag HITZZZ!!


DJ's

0%